Παγωτό κακάο

Υλικά για 6 θήκες (6 ημέρες)

  • 6κγ κακάο κοσκινισμένο
  • 5κγ ζάχαρη natreen
  • 7-8κσ γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη regilait (από
  • βασιλόπουλο)
  • 3-4 σταγόνες άρωμα βανίλια
  • γάλα φρέσκο τόσο όσο να γίνει ένα μίγμα αραιό (περίπου 250ml)
25052011062_425

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και το ζεσταίνουμε για λίγο για λιώσει το γάλα σε σκόνη, όχι πολύ, ισα ισα ……
  • Μοιράζω το μίγμα σε θήκες για παγωτό με 6 θέσεις…..μετά κατάψυξη…..και μετά ένα παγωτό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το κανονικο!!!!!!!!!!

Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5658&Itemid=49#ixzz1Q7Jvio41

Σχολιάστε