Τηγανιά κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες και λαχανικά

  • Σε ενα βαθυ αντικολιτικο τηγανι, βαζουμε 2 φιλετα απο στηθος κοτοπουλου κομμενα σε μπουκιτσες να σωταριστουν.
  • Όταν ασπρισουν προσθετουμε 1 μετριο κρεμμυδι και μιση πρασινη πιπερια κομμενα σε ζαρακια, 2 σκελιδες σκορδο, 1 κονσερβα μανιταρια σε φετες και 5-6 αποξηραμενες λιαστες ντοματες (οχι σε λαδι) ψιλοκομμενες.
  • Σε 1 ποτηρι βραστο νερο διαλυουμε 1/2 κυβο λαχανικων και το ριχνουμε στο τηγανι.
  • Τα αφηνουμε να μαγειρευτουν και οταν πιουν τα υγρα ριχνουμε και 3/4 του ποτηριου γαλα 1,5% με 1 γεματη κουταλια μουσταρδα διαλυμενη, κατα προτιμηση καυτερη.
  • Το αφηνουμε να βρασει παλι και οταν δεσει η σαλτσουλα του ειναι ετοιμο
Σχολιάστε