Χρωματιστό κοτόπουλο

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες όπως θέλετε, αλλά χωρίς πέτσα
Χυμός ντομάτας (περίπου 250 ml αλλά εξαρτάται από το πόσο ζουμερό το θέλετε)
250 ml ζωμός λαχανικών (τον έφτιαξα από κύβο λαχανικών με low-carbs)
Πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
1-2 πράσα
Μερικές σκελίδες σκόρδο
Δυόσμος, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση (στο αλάτι λίγο προσοχή)
300 gr γιαούρτι 0% ή fromage frais 0%
Λίγο λάδι
•   Ψιλοκόβετε και ανακατεύεται το σκόρδο, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι με 3-4 κουταλιές λάδι και αλείβετε με το μείγμα τα κομμάτια του κοτόπουλου. Το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 1 ώρα.
•   Κόβετε τις πιπεριές και το πράσο σε κομμάτια.
•   Σε σκεύος φούρνου που να κλείνει βάζετε τον χυμό ντομάτας με λίγο λάδι (2-3 κουταλιές) και το κοτόπουλο. Το ψήνετε για σαράντα λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, γυρνώντας τα κομμάτια μια φορά κατά την διάρκεια.
•   Προσθέτετε τα λαχανικά περιχύνοντας τα με τον ζωμό. Ψήνετε για ακόμα μισή ώρα.
•   Αφαιρείτε από το σκεύος το κοτόπουλο και τα λαχανικά, αλλά δεν το πλένετε ακόμα, γιατί στον πάτο του έχει έναν πολύ ωραίο ζωμό που αν τον ξύσετε τον βάλετε μαζί το γιαούρτι και την πάπρικα σε ένα κατσαρόλι και το βράσετε θα σας δώσει μια καταπληκτική σάλτσα για το φαγητό σας.