ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ (3-4 μονάδες)

Από Θεονύμφη

Με την προυπόθεση το λουκάνικο να είναι από ένα κρέας.
Υλικά

  • λουκανικα χωριατικα
  • μακαρονια για παστιτσιο η’ πενες (βραζμενα οχι πολυ)
  • πιπεριες καοκκινες
  • 1 κουπα παρμεζανα
  • 300 γραμμαρια κασερι
  • 12 ντοματινια κομμενα στη μεση
  • ριγανη
  • 1 σκελιδα σκορδο σε φετουλες

Εκτέλεση
σωταρω ελαφρα το λουκανικο (κομμενο σε κομματια) και ριχνω μεσα τις πιπεριες (σε κομματια)
ριγανη αλατι .
σε μια γαστρα βαζω 2 λαδοκολες σε σταυρο, αρκετα μεγαλες για να σκεπασουν το φαγητο.
ριχνω τα μακαρονια και απο πανω τα λουκανικα, ριχνω το κασερι σε κομματακια και την παρμεζανα τα ντοματινια,το σκορδο και σκεπαζω με τις λαδοκολες.
ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο περιπου 30 λεπτα

Σχολιάστε