Νόστιμο και γρήγορο ψαρονέφρι (2 μονάδες)


Συστατικά
•   2 ψαρονεφρια περιπου 500-600γρ μαζι ή ενα μεγαλο
•   2 ντοματες σε ροδελες
•   2 κρεμυδια σε ροδελες
•   2 πιπεριες σε ροδελες
•   αλατι
•   πιπερι
•   ριγανη
•   ελαιολαδο
Σερβίρει
2 άτομα
Οδηγίες
1.   Αλείφουμε τα ψαρονέφρια μας με λιγο ελαιολαδο,τα αλατοπιπεροριγανιζουμε, βαζουμε απο πανω τις ντοματες μετα τα κρεμυδια και τις πιπεριες.
2.   Τα βαζουμε μεσα σε φυλο αλουμινιχαρτο (πιο υγιεινό είναι να τυλίγουμε πρώτα σε λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο)  το οποιο εχουμε βαλει μεσα σε ταψακι και το κλεινουμε σε ρολο.
3.   Το ψηνουμε σε προθερμενομενο δυνατο φουρνο για 20-30 λεπτα περιπου, μετα ανοιγουμε το αλουμινοχαρτο και το ψηνουμε μεχρι να φυγουνε τα υγρα για κανα 10-λεπτο περιπου.
Το ελαιόλαδο μαλακώνει το κρέας, αν το παραλείψουμε μπορούμε να το βάλουμε στην σαλάτα και μετά πάνω από το κρέας στο τέλος ώστε να μετρήσουμε 1 μονάδα για λάδι και 1 για το κρέας.

Σχολιάστε