Ρεβυθάδα με δενδρολίβανο (3 μονάδες)

Από Σεβαστιάνα

Υλικά ( κατά βούληση)

  • Ρεβύθια
  • Κρεμμύδι
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δενδρολίβανο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα ρεβύθια σε νερό να μαλακώσουν γύρω στις 12 ώρες- και παραπάνω τα έχω βάλει
Τα σουρώνουμε,τα ξεπλένουμε  και τα βράζουμε  σε νερό με λίγο λάδι, μία κουταλιά αλεύρι ( για να χυλώσουν), αλάτι ,πιπέρι και δεντρολίβανο (κατα προτίμηση φρέσκο). και κρεμμύδι αν θέλουμε. Μόλις μαλακώσουν και χυλώσουν τα σερβίρουμε με φρεσκοστυμένο λεμόνι.

Σχολιάστε