Πίτσα μοτσαρέλα μανιτάρια (2-4 μονάδες)

 

  • 4 πίτες για σουβλάκια
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Πάπρικα
  • Φύλλα βασιλικού
  • 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
  • ½ του φλιτζανιού μανιτάρια κρίμινι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1 Σε ένα μικρό αντικολλητικό σκεύος βάλε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρισε το κρεμμύδι.
  • 2 Πρόσθεσε τα φύλα βασιλικού και σόταρε ελαφρά
  • 3 Ρίξε την ντομάτα και την πάπρικα, ανακάτεψε και άφησε τη σάλτσα σου να δέσει
  • 4 Λάδωσε την μια πλευρά της πίτας και άπλωσε λίγη από τη σάλτσα
  • 5 Πρόσθεσε την τριμμένη μοτσαρέλα, τα μανιτάρια, το σκόρδο ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι
  • 6 Λάδωσε ελαφρά τη σχάρα και βάλε επάνω τα πιτάκια
  • 7 Ψήσε μέχρι να λιώσει καλά το τυρί (περίπου 5 λεπτά)
  •  Η original συνταγή έχει 4 μονάδες αλλά του λαδιού (2) ξέρουμε πως να τις κόβουμε, έτσι κορίτσια;