Τυρόπιτα Στιγμής (3 μονάδες)

Από anch

Υλικά

  • 4 φύλλα κρούστας
  • 150 γρ. φέτα
  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο θυμάρι ή άλλο μυρωδικό
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στον πάτο του τηγανιού μας και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τα πρώτα δύο φύλλα στο τηγάνι με ακανόνιστο τρόπο – αυτό που λέμε «πατσαβουριαστά», αρκεί να καλύψουν όλον τον πάτο του τηγανιού. Ρίχνουμε τη φέτα (ή οποιοδήποτε άλλο τυρί) σε κομμάτια και προσθέτουμε το θυμάρι. Σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα καλά ώστε να καλύψουμε το τυρί και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Περιμένουμε να ψηθεί από τη μια πλευρά και την γυρίζουμε μετά από την άλλη. Μπορούμε να την τρυπήσουμε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία προκειμένου να ψηθεί πιο γρήγορα. Η τυρόπιτα είναι έτοιμη όταν ροδίσει κι από τις δύο πλευρές και μπορείτε να τη φάτε ως κολατσιό ή ως μεσημεριανό με μια ωραία σαλάτα.