Κοτόπουλο φρικασέ (2 μονάδες)

Υλικά

  • Στήθος ή φιλέτο κοτόπουλο
  • Σπανάκι
  • Άνηθο
  • Μαϊντανό
  • Αυγά-λεμόνι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα μεχρι να ασπρίσει, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το ψευτοτσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά (χωρίς λάδι)
  • Ρίχνουμε μέσα και ενα ποτήρι ζωμό κοτόπουλο (αν έχουμε, εγώ φυλάω στην κατάψυξη οταν το βράζω) και το αφήνουμε, μετά ρίχνουμε μέσα το σπανάκι, το άνηθο, το μαϊντανό, αλατάκι, πιπεράκι και το αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά.
  • Στο τέλος το αυγοκόβουμε!
Σχολιάστε