Στραπατσάδα (2 μονάδες)


Υλικά

  • 2-3  αυγά
  • 2 ντομάτες
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες.
Ρίχνετε στο αντιολλητικό τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι,ρίγανη να πάρουν μια βράση 5-6 λεπτά Μετά προσθέτετε τα αυγά είτε μπορείτε να τα κάνετε μάτια ή να τα ανακατεύετε μέσα στο τηγάνι με ένα κουτάλι και να τα βγάλετε μόλις είναι έτοιμα δεν θέλει πολλή όσο να τηγανιστεί ένα αυτό.
Προσθέτετε ωμό λάδι στο τέλος ώστε να το χρησιμοποιήσετε και στην σαλάτα.

Σχολιάστε