Τηγανιά κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες και λαχανικά (2 μονάδες)


Υλικά και εκτέλεση
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μπουκλίτσες να σωταριστουν (βάλτε το λάδι από τις λιαστές και στην σαλάτα χρησιμοποιήστε ωμό ελαιόλαδο καθώς και στην λιαστή ντομάτα η συντήρηση γίνεται με ωμό ελαιόλαδο.
Όταν ασπρίσουν προσθέτουμε 1 μέτριο κρεμμύδι και μίση πράσινη πιπεριά κομμένα σε ζαρακια, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες και 5-6 αποξηραμένες λιαστές ντομάτες  (όχι σε λαδί) ψιλοκομμένες.
Σε 1 ποτήρι βραστό νερό διαλύουμε 1/2 κύβο λαχανικών και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν και όταν πιουν τα υγρά ρίχνουμε και 3/4 του ποτηριού γάλα 1,5% με 1 γεμάτη κουταλιά μουστάρδα διαλυμένη, κατά προτίμηση καυτερή.
Το αφήνουμε να βράσει πάλι και όταν δέσει η σαλτσούλα του είναι έτοιμο

Σχολιάστε