Σαρδέλες…. παντρεμένες (1μοναδα)


Σαρδέλα! Φθηνό ψαράκι, πλούσιο σε ω3.

  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 4 – 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, λεμόνι, ρίγανη

Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες βγάζοντας το κεφάλι και το κόκαλο, προσέχοντας να μην τις κόψουμε στα δύο.
Ανοίγουμε πάνω σε ένα πιάτο, το φιλέτο με το δέρμα προς τα κάτω, και τοποθετούμε στην εσωτερική πλευρά σκόρδο και μαϊντανό.

Σχολιάστε