Σταφιδόπιτα

Υλικά
• 1/2 κιλό φύλλα
• 1/2 κιλό φρυγανιά τριμμένη
• 1 κουταλιά κανέλα
• 3/4 της κούπα ζάχαρη
• 1/2 κιλό σταφίδες
• 1/2 κιλό λάδι
• Λίγο αλάτι

Ετοιμασία
1. Σε μία λεκάνη βάζουμε τις σταφίδες, την φρυγανιά, την ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι και ανακατεύουμε.
2. Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε ένα φύλλο, το λαδώνουμε, βάζουμε λίγο από το μίγμα μας και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο.
3. Σκεπάζουμε την πίτα μας με δύο φύλλα, την πασπαλίζουμε με λάδι και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου (μέχρι να ροδίσει).

Σχολιάστε