Παγωτίνια με αρωματισμένη ζάχαρη

 

Γίνονται: 12 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά + χρόνος στην κατάψυξη
Θερμίδες: 28

2 πολύ ώριμα μάνγκο (καθαρό βάρος ψίχας 400 γρ.)*
1 κουτ. ζάχαρη καστανή
1 κουτ. ζάχαρη άσπρη
Ξύσμα 2 λεμονιού

Βάζετε σε μπλέντερ τη σάρκα από τα φρούτα και χτυπάτε για 1-2 λεπτά, να γίνουν πουρές. Αδειάζετε σε παγοκυψέλες και βάζετε στην κατάψυξη. Μόλις αρχίσουν να μισοπαγώνουν, μπήγετε στο κέντρο τους από μία οδοντογλυφίδα. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη, ώσπου να παγώσουν εντελώς. Ανακατεύετε την άσπρη και την καστανή ζάχαρη και το ξύσμα και βάζετε σε μπολ. Ακουμπάτε τα παγωτίνια πάνω στο μίγμα της ζάχαρης και σερβίρετε αμέσως για να μη λιώσουν.

*Μπορείτε, αντί για μάνγκο, να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φρούτο σάς αρέσει (μπανάνες, φράουλες, ροδάκινο).

TV ZAPPING

Σχολιάστε