Παγωτό Γιαούρτι

Υλικά (για 5 μερίδες)

  • Θερμίδες/μερίδα: 127


  • ½ κιλό γιαούρτι (1,5% λιπαρά)
  • 6-8 φράουλες (100 γρ.)
  • 1 ροδάκινο (100 γρ.)
  • 2 βερίκοκα (100 γρ.)
  • 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
  • 50 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Λιώνετε στο μπλέντερ τις φράουλες, το ροδάκινο και τα βερίκοκα, προσθέτετε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και ανακατεύετε πολύ καλά.
  • Βάζετε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε το γιαούρτι.
  • Ανακατεύετε πολύ καλά, το τοποθετείτε σε μία φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο.
  • Μόλις παγώσει μπορείτε να το σερβίρετε γαρνίροντας με φρούτα.

 

Σχολιάστε