Σούπα Hamburger

8 μερίδες

Ποσότητα ανά μερίδα Θερμίδες: 185

Συστατικά

  • 455 γρ άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 130 γραμμάρια ψιλοκομμένο καρότο
  • 120 γρ ψιλοκομμένο σέλινο
  • 160 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 21,6 g το ζωμό από κρέας
  • 1185 ml νερό
  • 1 κουταλιά πάστα ντομάτας
  • 448 γρ ντομάτες σε κύβους
  • 6 g αλάτι
  • 284 g κατεψυγμένο καλαμπόκι
  • 1 g αποξηραμένο βασιλικό
  • 45 κέτσαπ ml

Οδηγίες

  1. Σε ένα μέτριο τηγάνι, ροδίστε τον κιμά σε μέτρια φωτιά. Στραγγίστε το λίπος.
  2. Ανακατέψτε το βόειο κρέας, τα καρότα, το σέλινο, τα κρεμμύδια, ζωμός, το νερό, σάλτσα ντομάτα, ψιλοκομμένες ντομάτες, το αλάτι, το καλαμπόκι, το βασιλικό, και κέτσαπ σε μια μεγάλη κατσαρόλα . Φέρτε σε σημείο βρασμού. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για τουλάχιστον 1 1 / 2 ώρες.
Σχολιάστε