Γάβρος ριγανάτος


Υλικά για 1 μερίδα 

200 γρ. γαύρο καθαρισμένο κι αλατισμένο
Χυμός από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
1 κγ μουστάρδα
Νερό

Ετοιμασία

Σε ένα βαζάκι ρίξτε τον χυμό, λίγη ρίγανη, τη μουστάρδα και λίγο νερό. Ανακινήστε καλά. Βάλτε τα ψάρια σε ένα σαγανάκι, ρίξτε το μίγμα και βάλτε να βράσουν, αφού σκεπάσετε το σαγανάκι με ένα καπάκι. Βράστε μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Για περισσότερη γεύση… αφήστε τον γαύρο να «αρπάξει» στο σαγανάκι. Διαφορετικά αν θέλετε ψήστε το φαγητό στο φούρνο!

Σχολιάστε