ΣΦΥΡΙΔΑ ΜΕ ΨΗΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


322 ΘΕΡΜΙΔΕΣ Η ΜΕΡΙΔΑ

Υλικά (Για 4 άτομα)
4 μερίδες των 200 γρ. φιλέτο σφυρίδας
4 μέτριες ξεφλουδισμένες ντομάτες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι βασιλικό
Αλάτι
➔Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε τις ντομάτες στα τέσσερα και τις βάζετε για 1 ώρα σε ένα μπολ με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τον μισό βασιλικό ψιλοκομμένο. Στη συνέχεια, τις ψήνετε για 1 ώρα στους 120° C. Αλατοπιπερώνετε τη σφυρίδα, την περνάτε με το υπόλοιπο λάδι και την ψήνετε στη σχάρα. Συνοδεύετε κάθε φιλέτο με τις ντομάτες, γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού και σερβίρετε.

Σχολιάστε