Φιλέτο ψαριού με πανέ αμυγδάλου


Μερίδες Συνταγής: 4

245 θερμίδες/ μερίδα

Συστατικά:
45 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
2 κουταλιές σούπας σαφράνι (saffron)
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
1 κουταλιά γλυκού μαύρο πιπέρι
30 γρ. ψωμί ολικής αλέσεως
1 ασπράδι αυγού
600 γρ. φιλέτο ψαριού ωμό

Οδηγίες:
Αλέστε σε μίξερ τα αμύγδαλα, το ψωμί ολικής αλέσεως, το αλάτι, το πιπέρι και το σαφράνι. Αλείψτε το φιλέτο ψαριού με το ασπράδι και εν συνεχεία πασπαλίστε το ψάρι με το μείγμα αμύγδαλου. Ψήστε στο φούρνο μέχρι το φιλέτο να είναι έτοιμο.

dietstories.gr

 

Σχολιάστε