Μετάβαση στο περιεχόμενο
Υλικά για 6 θήκες (6 ημέρες)
6κγ κακάο κοσκινισμένο
5κγ ζάχαρη natreen
7-8κσ γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη regilait (από
βασιλόπουλο)
3-4 σταγόνες άρωμα βανίλια
γάλα φρέσκο τόσο όσο να γίνει ένα μίγμα αραιό (περίπου 250ml)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και το ζεσταίνουμε για λίγο για λιώσει το γάλα σε σκόνη, όχι πολύ, ισα ισα ……
Μοιράζω το μίγμα σε θήκες για παγωτό με 6 θέσεις…..μετά κατάψυξη…..και μετά ένα παγωτό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το κανονικο!!!!!!!!!!
Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5658&Itemid=49#ixzz1Q7Jvio41
error: Content is protected !!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Εντάξει Όχι