Ποσότητα για 1 ημέρα
2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης
1 κουτ. σούπας πίτουρο σιταριού
1 αυγό και 2 ακόμα ασπράδια
3 κουτ. σούπας τυρί λευκό Fromage Blanc 0% ή 3 κουτ. σούπας γιαούρτι 0%
1 κουτ. του γλυκού μαγιά σε σκόνη
Αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά
Χτυπάτε ξεχωριστά τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Ρίχνετε σε ένα μπολ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι : το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, τον κρόκο, το γιαούρτι, την μαγιά και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε σιγά σιγά τα ασπράδια. Βάζετε το μίγμα σε αντικολλητικό ταψάκι στους 180°, πάνω κάτω για 20-30 λεπτά και το παρακολουθείτε.