Για το καλοκαίρι μπορεί να γίνει κυρίως γεύμα!!!
Συστατικά
- 1 μαρούλι
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 καρότο
- ½ ματσάκι άνηθο
- 200 γρ. μανιτάρια φρέσκα
- 2 λεμόνια
- 100 ml ελαιόλαδο
- Aλάτι/Πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
- 1.Πλύνε τα μανιτάρια και κόψε σε φέτες. Άφησε σε ένα μπολ με το χυμό ενός λεμονιού για να μην μαυρίσουν
- 2.Αλάτισε και ρίξε αρκετό μαύρο πιπέρι
- 3.Στη συνέχεια πρόσθεσε τον άνηθο ψιλοκομμένο και ράντισε με το ελαιόλαδο. Σκέπασε το μπολ και άφησέ το για 1 ώρα στο ψυγείο
- 4.Σε μια μεγάλη σαλατατιέρα κόψε το μαρούλι μαζί με τη ρόκα σε χοντρά κομμάτια
- 5.Συμπλήρωσε με την πιπεριά σε ροδέλες και το καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- 6.Πρόσθεσε πάνω από τα λαχανικά σου το μείγμα με τα μανιτάρια και ανακάτεψε καλά