Σα. Αυγ 20th, 2022

Ταμπουλές (2 ή 3 μονάδες)

Από Σεβαστιάνα
Υλικά

  • 100γρ πληγούρι
  • 1 ματσάκι μαιντανό
  • 1 αγγούρι
  • 1 σφιχτή ντομάτα
  • 1/2 πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • Λάδι, ξύδι,αλάτι, πιπέρι,

Εκτέλεση

  • 1)Μουλιάζεις για 20 λεπτα σε χλιαρό νερό το πληγούρι και το σουρώνεις να κρυώσει.
  • 2)Ανακατευεις τον  ψιλοκομμένο μαιντανό, το αγγουρι- την ντομάτα-την πιπεριά-το κρεμμύδι  όλα σε καρεδάκια και τα ρίχνεις μέσα στο κρύο πληγούρι.
  • 3)Αλάτι, πιπέρι, λάδι ,ξύδι κατα βούληση.

Είναι καλύτερο αν μείνει λίγες ώρες στο ψυγείο για να αναμειχθούν οι γευσεις.
Αν θέλεις πρίν σερβίρεις προσθέτεις μια κονσέρβα τόνο σε νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!