- 4 πίτες για σουβλάκια
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Πάπρικα
- Φύλλα βασιλικού
- 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
- ½ του φλιτζανιού μανιτάρια κρίμινι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
Τρόπος μαγειρέματος
- 1 Σε ένα μικρό αντικολλητικό σκεύος βάλε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρισε το κρεμμύδι.
- 2 Πρόσθεσε τα φύλα βασιλικού και σόταρε ελαφρά
- 3 Ρίξε την ντομάτα και την πάπρικα, ανακάτεψε και άφησε τη σάλτσα σου να δέσει
- 4 Λάδωσε την μια πλευρά της πίτας και άπλωσε λίγη από τη σάλτσα
- 5 Πρόσθεσε την τριμμένη μοτσαρέλα, τα μανιτάρια, το σκόρδο ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι
- 6 Λάδωσε ελαφρά τη σχάρα και βάλε επάνω τα πιτάκια
- 7 Ψήσε μέχρι να λιώσει καλά το τυρί (περίπου 5 λεπτά)
- Η original συνταγή έχει 4 μονάδες αλλά του λαδιού (2) ξέρουμε πως να τις κόβουμε, έτσι κορίτσια;