Από Σεβαστιάνα
Υλικά
- 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 3 φρυγανιές στο multi
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- αλάτι, πιπέρι, λάδι,πάπρικα,
Εκτέλεση
- 1) Σε 1 μπολ ανακατεύουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου πρώτα με το λάδι, μετά με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τέλος με την φρυγανιά.
- 2) Βαζουμε σε ένα ταψάκι αντικολλητικό χαρτί και αραδιάζουμε τις παναρισμένες μπουκιές .
- 3) Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. ( περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μεγάλες είναι οι μπουκιές)
Αν δεν βάλουμε λάδι γλιτώνουμε 1 μονάδα χωρίς να έχει διαφορά στη γευση( ίσως είναι πιο μαλακές και ζουμερές)
Μπορούμε να βάλουμε ρίγανη, μουστάρδα σκόνη, σκόρδο σκόνη ή ότι άλλο ( μαζί με το αλατοπίπερο)