Υλικά:
- 2 αυγά
- 50 γρ. σπανάκι φρέσκο
- 30 γρ. φέτα light θρυμματισμένη
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σοτάρεις το σπανάκι με λίγο λάδι, ρίχνεις τα χτυπημένα αυγά, πασπαλίζεις με φέτα. Ψήνεις σε χαμηλή φωτιά.
Θερμίδες: ~190 / μερίδα
Κάθε γεύση και μια ανάμνηση… κάθε ανάμνηση και μια γεύση!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Σοτάρεις το σπανάκι με λίγο λάδι, ρίχνεις τα χτυπημένα αυγά, πασπαλίζεις με φέτα. Ψήνεις σε χαμηλή φωτιά.
Θερμίδες: ~190 / μερίδα