Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τι χρειαζόμαστε:
1 1/2 ποτ. λάδι
1 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι
1 1/2 ποτ. ζάχαρη
3 κ.σ κονιάκ
1 κ.γλ σόδα
1 κ.γλ κανέλλα
1 κ.γλ γαρύφαλλο
1/2 κούπα καρύδια
1/2 κούπα σταφίδες
650 γρ. αλεύρι
λίγο σουσάμι
Πως το κάνουμε:
Ανακατεύουμε το λάδι, το πορτοκάλι και τη ζάχαρη
Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ και το ρίχνουμε μέσα
Ρίχνουμε την κανέλλα και το γαρύφαλλο και λίγο λίγο το αλεύρι
Στο τέλος ανακατεμένα τα καρύδια με τις σταφίδες
Αλοιφουμε με λάδι ένα ταψι και αδειάζουμε το μείγμα και το πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στον αέρα για 45΄ στους 180
error: Content is protected !!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Εντάξει Όχι