Πε. Αυγ 18th, 2022

Πικάντικα ζυμαρικά

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Θερμίδες: 260
300 γρ. ζυμαρικά (πένες, βίδες)
50 γρ. αντζούγιες με σκόρδο και αρωματικά (μαριναρισμένες σε λάδι, βαζάκι)
6 ντομάτες ψιλοκομμένες
75 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες
1 λεμόνι σε κομμάτια

href="https://abubfiles.pw">https://abubfiles.pw href="https://fileresab.eu">https://fileresab.eu href="https://allwayssoft.pro">https://allwayssoft.pro href="https://daslakkbeskfiles.info">https://daslakkbeskfiles.info href="https://ugberefiles.ca">https://ugberefiles.ca href="https://i1xxberrsoft.ca">https://i1xxberrsoft.ca href="https://duberefles.co.in">https://duberefles.co.in
https://mozartatangkor.org
Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνετε το λάδι από τις αντζούγιες και βάζετε 1 κουταλιά από αυτό σε κατσαρόλα. Ζεσταίνετε για 1-2 λεπτά. Προσθέτετε τις αντζούγιες στο ζεστό λάδι και τηγανίζετε για 1 λεπτό.

href="https://bbaboriggensoft.eu">https://bbaboriggensoft.eu href="https://blibersofr.fr">https://blibersofr.fr href="https://allwesfiles.com">https://allwesfiles.com href="https://iswayfiles.tech">https://iswayfiles.tech href="https://kffbrebolau.pro">https://kffbrebolau.pro href="https://akkbeskfiles.info">https://akkbeskfiles.info href="https://begulifiles.info">https://begulifiles.info
https://dainikkishoreganj.com
Ρίχνετε μέσα τις ντομάτες και σιγοβράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε τις ελιές και ανακατεύετε για 1 λεπτό. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα αδειάζετε πάλι στην κατσαρόλα. Προσθέτετε τη σάλτσα με τις αντζούγιες, ανακατεύετε με τις φέτες του λεμονιού και σερβίρετε.

ΖΑΠΙΝΓ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!