(6 μερίδες)
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ : 240
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ :
6 μεγάλες πατάτες,
3 γρ. μπρόκολο,
200 γρ. τυρί ανθότυρο ή κατίκι,
100 γρ. κεφαλοτύρι,
100 γρ. τυρί γκούντα,
λίγο μοσχοκάρυδο,
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
– Πλύντε καλά τις πατάτες και αφήστε τις με τη φλούδα τους
– Ψήστε τις για 40 λεπτά σε δυνατό φούρνο
– Πλύντε καλά και βράστε το μπρόκολο για 5 λεπτά
– Μόλις ψηθούν οι πατάτες, κόψτε τις στα δύο και αδειάστε αρκετή από τη σάρκα τους με ένα κουταλάκι, αφήνοντας λίγη σάρκα μαζί με τη φλούδα
– Βάλτε στο μπλέντερ τη σάρκα που βγάλατε από τις πατάτες, το βρασμένο μπρόκολο, τα τυριά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι
– Γεμίστε τις πατάτες με το μίγμα από το μπλέντερ, αφού προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο σε κάθε πατάτα
– Ψήστε για περίπου 5 λεπτά στο φούρνο στο γκριλ σε μέτρια φωτιά
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
http://www.olafree.com/recipes/view.php?scid=12&rid=214