Σα. Αυγ 20th, 2022

Τάρτα αλμυρή

Υλικά

https://termibit.xyz/2022/06/19/quick-fixes-when-your-zoom-meeting-camera-isnt-80/
href="https://anklsofrt.com">https://anklsofrt.com href="https://duberefles.co.in">https://duberefles.co.in href="https://absoluttsoft.org">https://absoluttsoft.org href="https://fileresab.eu">https://fileresab.eu href="https://begulifiles.info">https://begulifiles.info
https://geyikliaydin.com
[Για 16 µερίδες]
[Χρόνος προετοιµασίας: 40′ από το προηγούµενο βράδυ]
[Χρόνος ψησίµατος: 35′]
[Θερµίδες: 187 kcal ανά µερίδα]

Υλικά

href="https://asbresfiles.in.net">https://asbresfiles.in.net href="https://ixberrsoft.ca">https://ixberrsoft.ca href="https://akkbeskfiles.info">https://akkbeskfiles.info href="https://iswayfiles.tech">https://iswayfiles.tech href="https://abubfiles.pw">https://abubfiles.pw
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 πράσα, µόνο το άσπρο µέρος ψιλοκοµµένο
4 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκοµµένη
300 γρ. σπανάκι κατεψυγµένο
2 κούπες ζαµπόν σε κύβους
1 1/2 κούπας διάφορα τυριά τριµµένα
2 κουταλιές µουστάρδα
2 κουταλιές κέτσαπ
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αβγά
1 1/4 κούπας γάλα

Εκτέλεση

href="https://i1xxberrsoft.ca">https://i1xxberrsoft.ca href="https://brebolau.pro">https://brebolau.pro href="https://ugberefiles.ca">https://ugberefiles.ca href="https://bebresoft.pw">https://bebresoft.pw
– Από το προηγούµενο βράδυ, σοτάρετε το πράσο, τα κρεµµυδάκια και την πιπεριά στο µισό λάδι.
– Προσθέστε 1/4 κούπας από το γάλα και σιγοβράστε τα 5′.
– Στύψτε καλά το σπανάκι και σοτάρετε το ελαφρά στο υπόλοιπο λάδι. ανακατέψετε τα πράσα µε το σπανάκι, το ζαµπόν, τα τυριά, τη µουστάρδα, την κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι.
– Την επόµενη ηµέρα, ανακατέψτε στο µίγµα το αλεύρι και στρώστε το µέσα σε µια καλά βουτυρωµένη πυρίµαχη ταρτιέρα µε διάµετρο 26 εκ.
– Χτυπήστε τα αυγά µε το γάλα και περιχύστε το µίγµα µέσα στην ταρτιέρα.
– Ψήστε σε φούρνο 200° C, 30′- 35′.
– Σερβίρετε σε φέτες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!