120 ml χυμό λεμονιού (ή βάλτε λιγότερο. Θέμα γούστου.)
120 ml νερό
15 γρ κάπαρη
Οδηγίες
καλύπτετε το κοτόπουλο με το γιαούρτι και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, (καλύτερα θα ήταν να μείνει όλη νύχτα)
Ξεπλύνετε το κοτόπουλο και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.
Σ ‘ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζεσταίνετε το λάδι, μαργαρίνη και 1 1 / 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αλευρώνετε το κοτόπουλο στο μίγμα απ το αλεύρι. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα. Ροδίζετε και από τις δυο πλευρές (περίπου 15 λεπτά). Αφαιρέστε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο, και κρατήστε το ζεστό.
Χύστε το βερμούτ στην κατσαρόλα, και ξύστε τα καφέ κομμάτια με ένα ξύλινο κουτάλι. Ανακατέψτε το σκόρδο, 1 / 4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, το νερό και κάπαρη. Βράστε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ.
Ξαναβάλετε το κοτόπουλο στο τηγάνι και σιγοβράστε για 3 λεπτά
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι