Κυ. Νοέ 20th, 2022

Γάβρος ριγανάτος


Υλικά για 1 μερίδα 

200 γρ. γαύρο καθαρισμένο κι αλατισμένο
Χυμός από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
1 κγ μουστάρδα
Νερό

Ετοιμασία

Σε ένα βαζάκι ρίξτε τον χυμό, λίγη ρίγανη, τη μουστάρδα και λίγο νερό. Ανακινήστε καλά. Βάλτε τα ψάρια σε ένα σαγανάκι, ρίξτε το μίγμα και βάλτε να βράσουν, αφού σκεπάσετε το σαγανάκι με ένα καπάκι. Βράστε μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Για περισσότερη γεύση… αφήστε τον γαύρο να “αρπάξει” στο σαγανάκι. Διαφορετικά αν θέλετε ψήστε το φαγητό στο φούρνο!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!